Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://hanglemezgyartas.hu.

Melyek azok a személyes vagy céges adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Üzenetek-Contact

Üzenet beküldésekor a contact űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést.

Kivel osztjuk meg a rendelési adatokat

Adatokat csak hivatalos hatósági megkeresésre NAV – Artisjus – Mahasz adunk ki.

Mennyi ideig őrizzük a személyes vagy céges adatot

A rendeléshez szükséges személyes vagy céges adatokat 5 évig őrizzük meg.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Kérhető, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött üzeneteket automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.